Gulvbehandling

Gulvbehandling er en vigtig del af udtrykket i hjemmet eller et andet lokale; det kan give et helt nyt liv til et gammelt gulv og forbedre dets udseende og holdbarhed. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at gennemgå mulighederne for den rigtige behandling til netop dit gulv.

Gulvbehandling giver smukke og velbehandlede trægulve

Gulvafslibning er en effektiv måde at forny dit gulv på. Gulvet bliver slebet med en gulvafsliber, så det bliver jævnt og får et flot udseende. Gulvbehandling er ikke kun for at beskytte trægulvet, men også for at give det et flot udseende. Der findes mange forskellige måder at behandle gulvet på, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige behandling til dit gulv. Hvis du ønsker at få et smukt og velplejet trægulv, så anbefaler vi bl.a. en af følgende behandlinger: lakering eller ludbehandling.

Nyt liv til dit trægulv med gulvbehandling

Gulvbehandling er en effektiv måde at forlænge levetiden på dit trægulv. Med denne behandling kan du forvente, at dit gulv vil se flottere ud, blive mere modstandsdygtig over for slid og skader, og samtidig blive beskyttet mod fugt. Vi står altid klar til at yde en professionel gulvservice. Tøv endelige ikke med at kontakte os allerede i dag!

Se billeder her

(+45) 20 68 46 56
jakobsen-gulvservice@mail.dk