Lakering

Lakering er et af de mest populære og effektive måder at beskytte dit trægulv overfor almen brug – og så er det let at rengøre og vedligeholde! Læs videre for at finde ud af mere.

Lakering af trægulv, Fyn – en solid efterbehandling

Når du vælger at efterbehandle dit trægulve med lak, opnår du en slidstærk og solid overflade. Afhængigt af dine ønsker og behov kan du opnå et enten blankt, halvblankt eller mat resultat. Alle resultaterne er et oplagt valg til de fleste trægulve og er et godt valg, hvis du ønsker gulve som er nemme at vedligeholde.

Vi behandler altid alle trægulve med kvalitetslak! Gennem vores +14 års erfaring i gulvbranchen har vi hjulpet mange kunder med lakering af deres trægulve, hvilket garanterer et smukt og holdbart resultat!

Hvorfor skal jeg vælge lakering?

Lakering er en fantastisk måde at beskytte dine trægulve på. Det giver dine gulve et ekstra lag beskyttelse mod almene ridser og skader, samtidig med at det giver dem et flot udseende. Lakering er også en meget holdbar finish, der kan vare i mange år. Der er også mulighed for efterbehandling med fx lud.

Kan jeg lakere mit trægulv uden slibning?

Skal dit trægulv have en ny overflade, kan dette i nogle tilfælde udføres uden at slibe gulvet først. Det er dog ikke altid en mulighed, da de fleste gulve kræver en vis grad af slibning, før de kan behandles med lak. Hvis du har et trægulv med almindeligt slid, kan det være rigtig godt givet ud at give gulvet et lag maling eller lak. På denne måde kan du passe på gulvet og forlænge dets levetid.

Se billeder her

(+45) 20 68 46 56
jakobsen-gulvservice@mail.dk