Ludbehandling

Efterbehandling af trægulve har indflydelse på gulvets udseende og holdbarhed. Der findes flere typer af efterbehandlinger, men i sidste ende er det vigtigste, at du vælger en type, som passer til dine ønsker og behov. Hvis du er tvivl om, hvorvidt ludbehandling er den rette behandling til dine trægulve, kan du læse nærmere om denne type af efterbehandling her.

Hvad er en ludbehandling?

En ludbehandling er en efterbehandling som er særligt ideel til brug på alle trægulve og gennemføres efter fx en gulvafslipning. Efter en ludbehandling skal gulves forkæles med enten olie, lak eller sæbe, og dermed vil en ludbehandling være den første af to behandlinger.

Hvornår skal jeg vælge en ludbehandling?

Du skal vælge en ludbehandling, når du fx har fået slebet dit trægulv.

En ludbehandling er en efterbehandling som afhjælper trægulvet i at gulne. Behandlingen er derfor rigtig ideel til lyse trægulve, fordi det bevarer træets lyse farve. Behandlingen er populær, fordi den fremhæver træets autentiske årer og struktur, hvilket giver et rustikt udtryk. En anden mulighed for efterbehandling er lakering.

Få flotte, lyse gulve med en ludbehandling

Når du behandler dine gulve med lud, får de en smuk og glat overflade. Samtidig opnås en meget høj slidstyrke og modstandsdygtighed overfor pletter. Lud er særligt ideel til brug på alle trægulve efter en gulvafslibning.

Du er altid velkommen til at rådføre dig med os, hvis du har spørgsmål ang. ludbehandling eller andre gulvrelaterede overvejelser. Kontakt os her.

Se billeder her

(+45) 20 68 46 56
jakobsen-gulvservice@mail.dk